Så stekte jeg kyllingen og sausen laget jeg helt til slutt. Wokede grønnsaker. Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den
Raskeste middagen jeg har laget på lenge, men skikkelig godt. Rydding i fryseren kan gi små overraskelser innimellom, så dette her blir en såkaldt restewok
Vi har et "hefte" som foteller hvordan vaskemaskin og oppvaskmaskin virker på engelsk, Men riskokeren hadde ikke det, og den var heller ikke så enkel som den vi har hjemme, med hell oppi og trykk på knappen
Begynn med å lage sausen. Jeg må innrømme at jeg har brukt å kjøpe ferdig sursøt saus på glass, men den er faktisk veldig enkelt å lage selv og det krever ikke så mange ingredienser heller
Visp sammen egg med en gaffel og tøm i gropen mens du bruker stekespaden som om du lager eggerøre. Wok kan varieres i det uendelige, er raskt å lage, kan være spacy eller mild, smaker godt og behøver ikke koste mye
Foran meg stod en tallerken med «Chicken Kadahi» – En smaksrik indisk kyllingrett som har fått sitt navn etter den særegne woken denne retten tradisjonelt lages i
I dag har jeg bare tatt av det jeg hadde hjemme og laget min egen kyllingwok. Lot de steke medkyllingbitene en liten stund og tilsatte så kyllingkraft, sitron, krydder og de andre ingrediensene