Les mer her om hvordan du får i deg riktige næringsstoffer. Jeg liker denne som du kan putte rett i smoothie, te eller annen drikke, og denne kan du lage gelegodis, gele eller pudding med
Jeg lærer deg å lage mine barns favoritter, som vi spiser til herdags og til fest, hvordan gjøre bursdagen sunn og kul, hvordanlage smaker og varianter som barna faktisk liker og gjør at de ikke savner butikk-snop
Noe av det mest effektive jeg gjør for å stagge sulten er å lage grønne smoothies. Har småspist verdensbeste sjokolade og kost meg med mye vin for å feire våren, vekselsvis med å trøste meg når det blåser og regner
Hvordan du laget den perfekte smoothien kan du se HER. Jeg har alt skrevet et innlegg om HVORDAN du skal spise i løpet av en dag og hvordan du setter opp kostplanen din
Hvordanlage kraft. Hvordan bruker man kraft i matlagingen. I dag er det stort sett fancy kokker som lager kraft, kun kokt et par timer, for å heve smaken på sauser og supper
Skal skrive om hvordan jeg lager havregrynstgrøt snart (ikke noe atomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordan man kan unngå antinærningsstoffer i en rett som nordmenn ofte har på bordet)
), så eg både kan bake kaker, lage desserter, syltetøy, smoothier og andre herligheter. Hos meg er det en slager på sunne vafler ♦ proteinrike pannekaker ♦ som topping på havregrøt eller overnight oats ♦ som topping på cottage cheese med friske bær ♦ saus på små, enkle kvardagsdesserter - som f
Ofte har man slanter av fryste bær i fryseren, ikke nok til å lagesmoothie av, så der ligger de. Jeg lager grøt både i mikro og i kjele på ovnen, kommer litt an på hva jeg skal ha i
Det beste er at den lages i en fei. Quinoa som base er et supert utgangspunkt for all verdens salater og er også fin å ha med i matboksen for de litt større ungene som kan spise uten å grise
Denne skulle jeg lage da jeg kom hjem. Verdensbeste sommerdrikk etter min mening ♥. Da en veldig sliten meg dro hjem etter fem latterlige timer, smakte denne smoothien bedre enn alt annet (ikke bedre enn skjokolade selvfølgelig)