Retten kan lages med kjøtt eller fisk, men her er altså en vegetarisk variant. Grunnbasen i retten er lik enten en lager den med kjøtt eller grønnsaker
Hva med å lage en vegetarisk rett nå i juletidene. Det er så stort fokus på kjøtt i disse tider, og det kan være smart å redusere kjøttinntaket noe om man klarer, både på grunn av miljøet og fordi det er bra for oss
Pastaretten smaker kjempegodt, det er nesten så en ikke tenker på at den er laget uten kjøtt. Tilsett vann, rødvin, hakkede tomater, tomatpuré, lagerblad og timian og kok opp
(Du kan selvfølgelig også sløyfe kjøtt og kjøre vegetar. Valget er opp til deg, her viser jeg deg hvordan du kan lage denne pastaen, enkelt, steg for steg
I stedet for hjemmelaget paideig har jeg brukt butterdeig. I følge Store norske leksikon er pirog en russisk nasjonalrett som består av to lag med paideig, fylt med kjøtt, fisk, grønnsaker, egg eller sopp
vegetarprodukt som lages av soyamelk , rik på protein og lite fett. Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å lage maten fra bunnen av , bruke rene råvarer og helst økologisk