Jeg ville gjerne lære mer om bruk av sitrongress, palmesukker og risnudler, slik at den fine thai-butikken på hjørnet ikke skal forbli ubesøkt, i frykt for at jeg skal komme hjem med en masse greier jeg ikke aner hvordan jeg skal anvende
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Det var min datter Kristine og hennes venninne Heidi som begynte å lagevårruller hjemme hos oss. Når du har laget alle så tar du av det du skal spise i dag, resten stabler du i en eller to plastposer eller i en boks, med matpapir mellom lagene sånn de er enkle å ta ut av fryseren når du skal bruke de
Vårruller med andLaksekaker med chiliGrønn salat med pistasjenøtter og granateplekjernerHonningglaserte fylte kyllingoverlår med pistasjekjerner og kardemommeI tillegg laget jeg vermicellisalat med reker og and, fylte minipaprika med auberginer og kamskjell på søtpotetmos
Jeg foretrekker å starte med å lage dipsausen slik at den får stå og godgjøre seg litt (med unntak av tørket sopp, som gjerne kan bløtlegges i varmt vann allerede nå)
Billig og god vietnamesisk/thai-restaurant like rundt hjørnet fra trikkestoppet ved Brugata. Bun hinter om nudler, og chà giò indikerer at vårruller er involvert