Når jeg først fikk høre om proteinbarer laget av tørket og krydret kjøtt ble jeg skeptisk. Kjøttet er tørket, røkt og tilsatt krydder som gir en god og mild smak
Du kan lage dobbelt porsjon pizzadeig og fordele kjøttsausen over to pizzabunner hvis du ønsker litt mer pizzadeig -og mindre fyll c",) -eller legge på halvparten av kjøttsausen og bruke restene til pastamiddag
Hvitløksdressingen er spesielt god på pizza, til salater eller som tilbehør til kjøtt og fisk. Denne lager jeg sånn omtrent hele tiden, sikkert en gang i uken eller mer
Alpekost er på sitt enkleste og beste et fat med tørket og saltet kjøtt, salami, oster og brød. Det blir det meget gode druer, aprikoser, nøtter, grønnsaker og kjøttproduksjon av
Mosen kan godt lages en stund i forveien og varmes opp før servering. en klype tørket timian. Dette er nydelig, mørt kjøtt som man egentlig ikke trenger å gjøre så mye med, så fremgangsmåten er rimelig enkel og grei
Rosastekt lammecarré er festmat for meg, men samtidig er det faktisk utrolig lett å lage. Tilsett balsamicoeddik, sukker, Worcestershiresaus, timian og kjøttkraft
Her kommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Ha over urter eller litt tørket krydder som timian, oregano, basilikum eller det krydderet du synes passer best til den maten du griller
Enkel og rask å lage også, når du har fått tak i ingrediensene -og det blir stadig bedre utvalg av spennende ingredienser i de fleste dagligvarebutikker
Saftig, mykt og veldig godt kjøtt. Til andbryst liker jeg best rødvinssaus, og den lager du best selv. Det må seriøst være en av de enkleste sausene man kan lage
Under skal du få alt du trenger for å lage denne lekre favoritten. Lavkarbere og “steinaldermat-spisere” kan kose seg med kjøttet og grønnsaker, og gi fyllet til de som ønsker det
Å lage sitt eget Tacokrydder er kjempeenkelt, og veldig godt. 1/2 ts tørket koriander. 1/2 ts tørket oregano. 1 ss krydderblandig er passe til 400 g kjøtt eller kjøttdeig. 1/2 ts tørket koriander. 1/2 ts tørket oregano