Hvis jeg får tak i tyttebær så fryser jeg dem bare ned – for det er veldig enkelt å lage nyrørte tyttebær når som helst når du trenger det som tilbehør til en middagsrett – eller rett og slett får lyst på nyrørte tyttebær på brødskiva til frokost
Jeg lager både rørte tyttebær som jeg oppbevarer i fryseren og vanlig tyttebærsyltetøy. Jeg liker ikke så godt butikk-kjøpt syltetøy, og det enkleste i verden er jo å lage det selv
på bildet ovenfor serverte jeg steken med mandelpotet-pure/mos, wokede grønnsaker (gulrot, sellerirot og squash) og som en liten avslutning toppet jeg det hele med hjemmelagettyttebærpure
Å det fine med havregrøten er jo at den kan lages i så mange forskjellige varianter. Denne ble laget til eldstemann til frokost i dag, hun har ikke vært islag de siste dagene, så brød fristet ikke mye
En gang laget jeg kaken med kirsebærsyltetøy, hvis du liker den smaken,. Jeg bruker hjemmelaget. og bjørnebærsyltetøy og blanding av bjørnebær, tyttebær og eple/rognebærgele
En gang laget jeg kaken med kirsebærsyltetøy, hvis du liker den smaken,. Jeg bruker hjemmelaget. og bjørnebærsyltetøy og blanding av bjørnebær, tyttebær og eple/rognebærgele
Hvordan er det laget. Det kommer an på hvem, hva, hvor og hvordan. Jeg er så heldig å være venninne/nabo med Markajentene, som høster av skogens ville vekster for å lage de deiligste syltetøy, eddiker, geléer og annet snadder