Det første du trenger er å lage en sweetandsour saus. I hele min oppvekst, ble svinekotteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål
Det er ikke vanskelig å lage selv. Biff sweetandsour er ganske så tradisjonell. Bland det godt sammen. Sweetandsour er vel noe av det mest populære en kjøper på forskjellige asiatiske restauranter
Det første du trenger er å lage en sweetandsour saus. I hele min oppvekst, ble svinekoteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål
Her har jeg laget en rask og enkel sweetandsour-saus, en sursøt saus som løfter en hver wok. Wok trenger ikke lages med butikkjøpte woksauser som ofte inneholder for mye sukker og salt
Nå har jeg gjenskapt den selv, og den er veldig enkel å lage som de fleste lemonader er. On warm and sunny days, I get this craving for lemonade from the local coffee shop
Hva i all verden som går av dagens unge vet jeg ikke, men rimelig frustrert og trusler om aldri å lage middag igjen til de, så jeg ikke annet enn at middagen forsvant og humøret steg, det viste seg at det ikke var så aller verst allikevel
Ikke hadde jeg planer om å lage noe spesielt i dag, men det ene førte med seg det andre. For å få til å fylle den, så må jeg først skjære i den, lage en lomme som kan inneholde fyllen
(den kan med fordel lages dagen før, jo lengre den får stå jo bedre). Sweetandsour saus. Dette stekes i god å varm panne med en blanding smør og olje i
Fordelen med denne retten er at den går veldig raskt å lage. Jeg kom over en spennende oppskrift på sweetandsour balti chicken hos Gourmetia som jeg prøvde ut i går til middag
Og dessuten er det ingredienser de fleste har på lager også. Bland ketchup, sweet chili sauce, vann, Balsamicoeddik, sennep, Worcestershire saus, tomatpure, brunt sukker, chilipulver, spisskummen og pepper i en bolle og sett til side