Innlegget er hentet fra min gamle fleksiblogg og ble skrevet rett før jul i fjor. Grei fremgangsmåte, så hiv deg på saken om du trenger en fin fordøyelseshjelper til julemiddagene
Surkål kan fint lages i god tid, store porsjoner og fryses ned. Legg smøret i en kjele og legg kål og epler lagvis i kjelen med salt og karve mellom lagene
Smak tilSå enkelt kan det være å lage en slags hjemmelagetsurkål. Ribbe, surkål, eple og røstipotet. Jeg har en litt annerledes surkål, som jeg også synes er god
Å lagesurkål er enkelt. Svinekotelett med surkål og eplemos. Dessuten dufter det deilig i huset - ordentlig god og stemningsfull juleduft for oss som har surkål og ribbe på julaften
Dette er en variant som brødrene Price har laget og det er vel en av de enkleste jeg har vært borti. Egentlig skal det være syrnet surkål til Eisbein, men det går vel med den norske varianten på surkål også
Noe annet som er viktig å huske på når man jobber med lettsaltet svineskank er å vanne ut kjøttet på forhånd, det er ikke nødvendigvis så fullt viktig når man skal lage suppe på skanken, men om man skal bruke kjøttet alene