Etter å ha skjært ut delene festet jeg de sammen med spiselig lim (ekstern lenke), du kan lage slikt lim selv og dette har jeg beskrevet hvordan Her (intern lenke)
Som glasur har jeg en fluffy sjokoladeglasur som dere kan finne HER ♥ Jeg skal prøve å få lagt ut en «steg for steg»-oppskrift på hvordan man lagersløyfe á la kokkeline i løpet av den neste tiden, så det er bare å følge med
Jeg har aldri forsøkt å lage sjokoladefodant før, og i dag var dagen dette skulle prøves. Men av en eller annen grunn hadde jeg skrudd av steikeovnen igjen og merket det ikke før jeg skulle ta kakene ut av ovnen
Pynten har jeg enkelt laget med Karen Davissløyfe og brosje former. Om du vil lage slike runde kaker uten former kan du også lage større cake pops som du setter kjølig før du trekker dem
Det spørs hvor stor kake du lager. Start og avslutt med det tørre. Jeg smurte opp kaken med vaniljeostekrem og trakk og pyntet den med marsipan blandet med fondant
og plasser kakekulen og hvordan denne lages kan du se Her. Cakepopsene vil være perfekte til feiring av bursdag eller dåp også, så om du kunne tenkt deg å prøve selv har jeg nå satt sammen en grundig beskrivelse avhvordan jeg har gjort det
Diamantmønster har jeg laget eget innlegg om hvordan det gjøres, dette kan du lese Her. Eget innlegg på hvordan han blir til har jeg skrevet om Her med trinn for trinn bilder
Her kommer en kjapp guide på hvordan man lagerbasketweave-mønster med smørkrem. Skulle ha laget en kake med fondant på bestilling for ikke så lenge siden, men det utgikk, siden hele familien (minus supergutt-Alex) lå rett ut med influensa og kraftig forkjølelse
I går kjøpte jeg noen utrolig gode blåbær på Meny, og med et halvt sukkerbrød som rester fra kaken jeg lagde tenkte jeg at det var perfekt å lage en runde med cake pops