#skolebrød #hjemmelaget #heimebaka #skoleboller #gjærdeig #vaniljekrem #bakst #melisglasur #purker. Litt tid tar det å lage disse "kosebollene", men det er det absolutt verdt
Etter en times etterheving, lager du en grop midt på bollen. Fortsettelsen på forrige innlegg om skolebrød med vanilje- og eplefyll følger i dette innlegget
Med farget kokos kan man lage artige Skolebrød. Jeg lagde hjemmelaget eggekrem som fyll denne gangen, men det går også fint med ferdigkjøpt eller hjemmelaget vaniljekrem
Har du en favorittoppskrift på vanlige boller kan du fint bruke denne til å lageskolebrød. Det er få ting som slår nystekte skolebrød, en klassiker som aldri går av moten
1. Varm melken til den er fingervarm, ca 37 °C. 2. Rør ut gjæren i den lunkne melken og ha dette sammen med kardemomme, salt, sukker og mel i en bakebolle
Mens bollene hever seg, kan du lage vaniljekrem. Skolebrød og skolestart henger sammen. Du trenger. * 150 g smør * 7 dl melk * 50 g gjær til søt bakst * 2 dl sukker * 1 kg hvetemel
Håper du ble fristet til å lage disse supergode sunshine buns & skolebrød. Supert å lage til noen du er glad i og legge det i en fin pastel box med et koselig kort
Når deigen er ferdig hevet kan du lage boller, skolebrød og skillingsboller. For å lage skillingsboller skjevler du ut store rektangler, på størrelse med et stekebrett