Jeg fant oppskriften på nettet men vi endte opp med å lage vår egen vri, og her kommer den. Denne fermenterte “solkålen” lagde vi på “Glade dager i Spania”
Sykdommer og helseplager kan komme snikende på hvem som helst, men det er likevel mye du selv kan gjøre for å forebygge helseplager og holde deg sunn og frisk
Bruk så en blender eller en stavmixer til å lage en jevn fin suppe. Da var våren her, ski og gammasjer legges definitivt bort, vi raker, rydder, sår og planter, vi trer ut av vinterdrakten og hopper med glede inn i den nye årstiden
Frem til nå har jeg laget min egen for å kunne kutte litt ned på unødvendig fett og kalorier. I Danmark kunne jeg gå inn på kiosken og finne salater merket Paelo, grønnsaksjuicer, lavkarbo smørbrød, sukkerfrie kaker og ingefær shots
Siden dette var første gang jeg lager den så merker jeg at det er noe potensiale for forbedringer, men jeg håper den kan være til inspirasjon og vise at det er ganske mye rart man kan putte i kaffen som gjør det til en drikk utenom det vanlige