Enkel å lage,og så koselig med egenprodusert sennep. Grov sennep søtet med honning. Hjemmelagetsennep. Legg sennepsførene i bløt i KOKENDE vann over natten
Det finnes mange ferdige marinader å få kjøpt, men det er morsommere å lage marinaden selv. Det finnes mange ferdige marinader å få kjøpt, men det er morsommere å lage marinaden selv
Nå som det er jul kommer den grove sennepen fra Idun på bordet fordi den har en nostalgisk verdi for meg (og hvem bryr seg om hva jeg spiser disse to ukene uansett), men siden jeg er tilhenger av å lage ting selv var det naturlig å prøve min egen variant i år
Sennepssild med eple og rosiner. I nærmeste supermarkedet kan man finne ferdig saltet eller marinert sildefileter som man selv kan legge i vann eller melk for så å lage verdens beste saus eller marinade til
Tror du også finner snutter på youtube for å se hvordan det gjøres, om du er usikker. Bland eggeplommer, sennep og sitronsaft med skje i en smal beholder med høye kanter nok til å romme en stavmikser
Alternativ kan du lage griljermel selv, ved å kjøre tørt lavFODMAP vennlig brød i en blender. Hell kokevannet av poteten og mos den grovt sammen med grov sennep
Alternativ kan du lage griljermel selv, ved å kjøre tørt lavFODMAP vennlig brød i en blender. Hell kokevannet av poteten og mos den grovt sammen med grov sennep
Blomkålpuré har jeg aldri laget før, men det blir ikke siste gangen. Som regel brukes det på amerikanske pannekaker, men sødmen er perfekt til å nøytralisere fransk sennep
Prøv også å lage ketsjup. Dette er ikke den typiske sennepen du får på butikken. Dette er en spennende og spenstig sennep som både er sterk og søt på samme tid