Brødlaget på kjøttkraft. Brød og bakverk. Bak ut, jeg laget et brød i form, og et i fri natur. Min kusine Siv har fortalt at hun baker brød av kraften som kjøttrull/sylte kokes i,dette måtte jeg selvsagt prøve
Disse brødenelages i porsjonstørrelse og ligner polarbrød. Ettersom disse er laget av søtpotet, smaker de ekstra godt med pålegg som er litt salt eller krydret synes jeg
Hvis ikke, må du bare slå den ut og lage en ny. Deilig brød med crispi skorpe. Før steking drysser du litt med over og lager noen snitt på skrå med en skarp kniv
Så når jeg fikk i oppdrag av Kavli om å lage en oppskrift med dette pålegget, som jeg alltid spiste som barn (og som fortsatt havner på brødskiven), var det helt naturlig å lage nettopp det
Samtidig synes jeg det er så lett å lage dette bakverket at det nesten blir for dumt å kjøpe brød. Luftig og velsmakende bakverk som fungerer like bra til frokost som til cuvertbrød
I dag har jeg laget “no-knead bread”, altså brød som ikke skal eltes. Dette er mitt første forsøk på denne oppskriften, som er hentet fra New York Times, så dere får beklage det “rustikke” utseendet