Hvordan lage rød saus oppskrifter

Rød saus

Rød saus

Du kan fint bruke annen saft også, men i jeg synes en blanding av hjemmelaget bringebær- og ripssaft gir best resultat
Byggrynskrem med rød saus

Byggrynskrem med rød saus

Den rødesausen kan du lage mens byggrynene koker eller dagen før hvis du ønsker det. Sukrin gold setter ikke farge på kremen og er veldig fin å bruke når du skal lage dessert til diabetikere eller andre som ikke skal ha sukker
Hjemmelaget riskrem og rød saus

Hjemmelaget riskrem og rød saus

Riskrem og rødsaus er enkelt å lage. Dette brukte jeg til rødsaus. Den riskremen med kunstige tilsetninger og kjedelige røde saften
Polentapudding med rød saus

Polentapudding med rød saus

 laget jeg den,. Rødsaus. Denne desserten kan godt lages dagen før den skal spises. 2 dl råsaft (hjemmelaget eller kjøpt)(gjerne blåbær)
SAGOGRYNSPUDDING MED RØD SAUS

SAGOGRYNSPUDDING MED RØD SAUS

Sagogryn er laget av potetmel og blir helt gjennomsiktige når de er kokt. Rødsaus. Mos med stavmixer og sil sausen så bringebærstenene blir fjernet
Riskrem med rød saus + Slowcooker give-away

Riskrem med rød saus + Slowcooker give-away

For å lagesausen, har du vann og sukker i en liten kasserolle. Det er så mange andre juledesserter jeg elsker å lage, for eksempel herlig karamellpudding, som du også finner i magasinet
Bolognese saus...

Bolognese saus...

Jeg bruker den i lavkarbo lasagne, moussaka, som pizzafyll og sammen med Miracle nudler, som er "pasta" laget av roten til en japansk plante
Rød nese

Rød nese

Sausen har godt av å få stå noen timer i kjøleskapet og kan fint lages dagen før. rømme (til hvit pizzasaus)
Torsk og rotgrønnsaker i hvit saus

Torsk og rotgrønnsaker i hvit saus

Mens grønnsakene koker lager du hvit saus. Middagen er enkel og rask å lage, samt at den fikk en fiskelei tenåring til å juble og doble middagsinntaket
Fiskepakke med fløytemild saus

Fiskepakke med fløytemild saus

Av og til kjem tiltaksløysa over meg, eg orkar eigentleg ikkje tanken på å lage middagsmat. På ettermiddagen andre dagen kom damene i huset heim frå eit velsmakande og rimeleg lunsjmåltid ved sjøkanten, slik ein berre kan få det i Sverige – og med seg hadde dei ein boks med flyndre i fløytesaus med fennikel, rød løk, dill og nypoteter til
BLOMKÅL MED HVIT SAUS OG BACON

BLOMKÅL MED HVIT SAUS OG BACON

Har du laget blomkålris, f. For å få litt farger på maten valgte jeg røde og grønne paprikaterninger som de har i frysedisken i utlandet