Isen kan lages lavkarbo, sukkerfri og melkefri. Is hører sommeren til og pistasjis er min favoritt. Ja takk til ekte is, med ekte ingredienser, uten sukker
Denne isen er superenkel å lage, nyt med god samvittighet. ♥ Smeltet sjokolade (blanding av lys og mørk kokesjokolade) ♥ Pistasj nøtter, hakket Slik gjør du
For å få fram den gode pistasje-smaken måtte eg endre måten å lageisen på. Den er både sukkerfri og melkefri, men kan lages med vanlig melk for dei som tåler det
lage sin egen sommerolympiade (ringspill, hoppe paradis, kaste ball på bokser osv). Jeg har laget en egen emneknagg i bloggen, #hjemmeferie, jeg skal sammen med flere andre dyktige bloggere være med på å fronte dette som en “akseptert ferie”
Semifreddo betyr halvfryst så selvom jeg kategoriserer denne som en iskake så trenger den bare en halv times tid i fryseren før den er klar til å serveres,så denne kan du lage samme dagen som den skal serveres
Det er superkoselig å få hjemmelagede gaver og denne her anbefaler jeg på det varmeste. TIPS (N) Klikk HER for oppskrift på nydelig Fikenmarmelade og HER for oppskrift på herlig Valnøttmarmelade, også til ost , klikk HER for oppskrift på Gorgonzola, Philadelphia & Pistasj Overraskelse, uunnværlig til ostebordet og klikk HER for oppskrift på nydelige hjemmelagde knekkebrød