(Vist til venstre i bildet over). Prøvd å lage egen marsipan før. Det er utrolig enkelt og kjapt, og som alt annet som er hjemmelaget, smaker det mye bedre
Bildet under er fra tidligere, da jeg ikke brukte pletter, men finhakket sjokoladen. Så til årets påskeegg oppfordrer jeg dere til å lagepåskemarsipanen selv
Hvordanlage små og store roser. Det er forskjellig utstyr du kan bruke, som for eksempel størrelsen på malen til rosen, om du skal lage den på blomsterpinne eller ikke osv
Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder… Les videre om dette. ♥ I dag kommer del to av fremgangsmåten på hvordan jeg laget boble-bilkaka til dåpen til nydelige nevøen min
Hvordan fikk dere en så stor kake i ovnen. Vinduene er laget av vanilje fondant og marsipan. Hun er desverre ikke så linselus, så fikk ikke med noe bilde av henne denne gangen
En dag skal jeg lage den. Bilde og oppskrift er hentet fra siden til “Kakekrigen”. Det var mer enn en person som ble overrasket på jobb da jeg kastet meg over marsipanen som ble servert
♥ Smuldrepaien smaker best samme dag den er laget. På bildet ser den forholdsvis liten ut. Mandler og marsipan gir veldig god smak på smuldredeigen og passer godt til den søt-syrlige smaken fra rabarbraen