Så når jeg fikk i oppdrag av Kavli om å lage en oppskrift med dette pålegget, som jeg alltid spiste som barn (og som fortsatt havner på brødskiven), var det helt naturlig å lage nettopp det
Jeg har to favorittbrød som vi stort sett lager, et grovere til hverdags og et finere til helgen. Jeg har laget meg en liten huskeregel som gjør det veldig enkelt å blande sammen deigen
På papiret høres jo dette perfekt ut, men vi får se hvordan dette blir i praksis. Jeg har fått en oppfordring av en av mine lesere til å lage rundstykker med bare litt smør, og den kom etter at jeg lagde disse
Neste gang skal jeg teste fersk gjær for å se om jeg klarer å få de enda luftigere. I og med at mini synes brød var godt, så synes jeg det var stas å kunne lage et eget
Jeg har tidligere laget mini focaccia og vært fornøyd med disse, men jeg lurer alltid på hvor lite mel man egentlig trenger å bruke før det blir for lite
Server med brød og en frisk salat med en god dressing, for eksempel sennepsvinaigretteBaconet kan byttes ut med skinke, men det går fint å droppe kjøtt og lage en vegetarisk omelett
Min oppfatning er, at jo ferskere og luftigere, jo mer fornøyde brødspisere. Brødbakst brukes av de fleste til enten frokost, lunsj, tilbehør til middag og/eller til kvelds
No svergar eg kun til desse prinsippa og baksten blir luftigare og meir smakfull en før. Julebrød høyrer med til frukostar og buffetar i jula eller noko ein rett og slett kosar seg med kor tid som helst
Luftig og velsmakende bakverk som fungerer like bra til frokost som til cuvertbrød. Samtidig synes jeg det er så lett å lage dette bakverket at det nesten blir for dumt å kjøpe brød
Dette brødet er så klart uten heving og er raskt å lage. Heldigvis har jeg mye forskjellig, som denne digge, supersunne burgeren jeg har laget mange ganger
Han kunne gi meg den ultimate oppskriften på hvordan et hjemmelagetbrød skal lages. Hvordan oppfører en "feil" deig seg, og hvordan er den "perfekte"deigen
Gjærbakst er så universell og det er så utrolig mange fantastiske smakskombinasjoner man kan lage. I mange oppskrifter på brød/rundstykker, som ikke er søte oppskrifter, finner man ofte litt sukker/honnng/maltekstrakt
Det er perfekt å lage når du er fri for brød eller har dårlig tid. Det er laget av fullkornshavre og lages enkelt glutenfritt ved å bruke glutenfrie havregryn
Som du har laget selv. Dette brtødet ble luftig og fint,med god smak. Jeg har tatt livet av surdeigen min,og eksprimenterer med andre halv-surdeigslignende brødtyper