Disse er rett og slett de beste kotelettene jeg har laget på lenge. Lammekoteletter bakt i pesto og hvitløk er for dere som liker mye smak på kotelettene deres
Jeg liker å lage en god krydderblanding, og deretter smøre tykt på. Ovnsbakte lammekoteletter er vanskelig å få rosa i midten med denne metoden, men smakene er desto bedre
Lammefett tar lang tid å bryte ned, så om du ikke skal steke kjøttet veldig lenge kan det være lurt å enten fjerne litt av fettet eller lage snitt i det, slik at det lettere får stekt seg skikkelig
Pelsen fra denne oppdretten bruker Anette til å lage klær, vesker, saueskinn etc som hun selger i sin butikk på Røed og kjøttet videreforedles ikke, men nytes av familien selv
Og hvordan skal jeg lage det. Det billige kan være litt kjipt, gammelt, fryst og med lite kjøtt, mens det dyre har så mye kjøtt at det nesten blir lammekoteletter eller lammeskank på pinne
Jeg har nemlig laget sunne minipavlova, og jeg ble helt forelsket. Rene festbordet for to personer med lammekoteletter, sommerkoteletter, pølser, potetsalat og focaccia
Men tyrkisk vin laget på druen muskat var den beste vi fant. Vi spiste grillede lammekoteletter, lammeskank, seabass med spinat og hollandaise (bedre saus til fisk skal man lete lenge etter), bouillabaisse, hummer og vi prøvde flere typiske tyrkiske retter som var super gode
Årsaken er vel nettopp på grunn av all den fantastiske maten som lages og spises, samt kvalitetstid tilbringes sammen med familie, venner og dem man er glad i
Jeg laget denne på samme måte som jeg laget noen lammekoteletter en gang. Ved å lage en god blanding med olivenolje, hvitløk og ferske krydder, så er det svært sjeldent at en klarer å overdrive