Hvordan lage krydder til nudler oppskrifter

Sprøstekt and med nudler

Sprøstekt and med nudler

Men kjøttet fikk tine sakte i kjøleskapet lagde jeg mine andeplaner om de lekreste krydder, de saftigste nudler og de friskeste grønnsaker
Oppskrift: Vårruller

Oppskrift: Vårruller

Jeg vil anbefale å bruke frityrkoker til å lage vårrullene, da dette er den sikreste måten å gjøre det på, men man kan også koke det i en kjele
Smakfull søtpotetmosgrateng

Smakfull søtpotetmosgrateng

Derfor har jeg gått over til å lage mitt eget tacokrydder, og det smaker minst like godt. Lage egne krydderblandinger i stedet for å kjøpe ferdige mixede pakker
Kylling Chop Suey

Kylling Chop Suey

Man kan lage Chop Suey med storfekjøtt, svinekjøtt eller kylling (som jeg har gjort), og det som kjennetegner retten er grønnsaker, kjøtt og en stivelsesjevnet saus
Boeuf bourguignon (Oksegryte med rødvin)

Boeuf bourguignon (Oksegryte med rødvin)

Noen av dere har kanskje sett filmen "Julie og Julia", filmen om Julia Child som i voksen alder kom sammen med sin mann til Frankrike og da først begynte å lære seg å lage mat
Pad Thai med kylling

Pad Thai med kylling

Den kan også lages med svinekjøtt og storfekjøtt. Krydder (jeg brukte salt og hvitløkskrydder). Når jeg og min kjære på late dager bestiller take away fra den lokale kinesiske restauranten så bestiller jeg alltid Pad Thai
UkesMeny

UkesMeny

Det som er fint med denne retten er at du kan lage ei ekstra stor skål og ha restene til kvelds, eller frokost/lunsj neste dag
Wok Med Peanøttsaus

Wok Med Peanøttsaus

Denne woksausen er SÅ god, og jeg anbefaler å lage den med en gang. Nudler (gjerne eggnudler) eller ris til servering
Bolognese saus...

Bolognese saus...

Jeg bruker den i lavkarbo lasagne, moussaka, som pizzafyll og sammen med Miracle nudler, som er "pasta" laget av roten til en japansk plante
Svinekjøtt med eggnudler og grønnsaker

Svinekjøtt med eggnudler og grønnsaker

Ferien er over, og vi må nå lage maten vår selv. Krydre blandingen med salt, pepper, hvitløkspulver, grillkrydder, litt soyasaus og litt limesaft (la det være igjen lime til senere og)