Det er tradisjon i Norge å lagefastelavensboller på fastelavenssøndag. Fastelavensboller er utrolig gode boller som er fylt med pisket krem og syltetøy og overdrysset med melis
Og i den anledning har jeg laget boller med en sunnere vri. Til søndag er det fastelavn, og det markeres jo tradisjonelt med nystekte boller fylt med luftig krem og syltetøy
Idag laget jeg fyllet med mandelfyll og krem. Idag er det fastelaven, og i den anledning jeg laget noen fantastiske boller som både er glutenfri, laktosefri og sukkerfri
Lager du sukkerfri fastelavensboller i skjul kan eg (nesten) love deg at ingen vil merke det. Avkjøl på rist og server med det du liker best, om det er vaniljekrem, syltetøy&krem eller andre kombinasjoner
Jeg nevnte vell såvidt i går at jeg laget boller til kvelds. Jeg hadde ikke krem heller, så det ble både sjokoladepålegg og ost på mine Fastelavensboller
Å lage oppsummeringsinnlegg er blitt en tradisjon her på bloggen som eg har lyst skal følge videre, så eg håper dere liker det sjølv om innlegge blir relativt lange -
Bollene lages med egg, smør, tagatesse, fløte, kokosmel og kardemomme. En bolle (uten krem) gir ca. Jeg synes bollene ble kjempegode, og de er et godt alternativ til vanlige boller