Denne ukens favoritt oppskrift er fra "Lindas Bakskola" Linda har laget en helt herlig kake med utgangspunkt i boller med krem eller "Semmeltårta" som det heter på svensk
Fyllet som består av hjemmelagetsitronkrem og store blåbær smaker både friskt og søtt på samme tid. Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig
Massen er lett å forme tilboller. Rawfood - lunsj, middag og tilbehør. Ettersom det er mandag og mange velger å spise veggismat tenkte jeg å dele en ny variant av min favorittpasta - Squashpasta med en kremet saus av avokado, miso og tahini
Denne sommerlige salaten er til og med rask å røre sammen, og den kan lages i god tid før servering. Lange oppskrifter kan være et hinder fra å lage en rett
Fyllet som består av hjemmelagetsitronkrem og store blåbær smaker både friskt og søtt på samme tid. Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig
For å lage bollene, klemmer du dem flate etter at du har trillet dem til en bolle. Husk å ha litt godt med pistasjkrem på toppen slik at det øverste laget karamelliserer seg, og det som ligger under er mykt og deilig
Bolle focaccia hørte jeg først om når en kollega hadde det med på jobb, Åhh du salighet det hørtes godt ut, fikk ikke smakt den da, men tenkte med meg selv at dette måtte jeg lage
Jeg nevnte vell såvidt i går at jeg lagetbollertil kvelds. Jeg hadde ikke krem heller, så det ble både sjokoladepålegg og ost på mine Fastelavensboller
Slik lager du bollene. Lavkarbo boller med vaniljekremtil helgen. Ha eggeplommer og kremfløte i en tykkbunnet kasserolle og la det småkoke mens du rører (jeg brukte en visp) Tilsett vanilje og søtning etter smak og visp mens det småkoker til du har en tykk og kremet konsistens