Bruk en sprøytepose til å lage mønster av krem langs kanten på kaka. Pisk fløten og sukker tilkrem. Jeg brukte vaniljekrem og jordbærsyltetøy i kaka, men her kan man variere med det man liker
Ønsker du denne kaken melkefri kan du lagekrem av kokosmelk i stedet for fløte. Når det er sagt så synes jeg at folk skal få velge selv, og det trenger hverken å være fanatisk eller dumt å lage sukkerfrie alternativer også
*Tilslutt legger du siste sukkerbunnen oppå banan/kremlaget. Når jeg skal lagebløtkake har jeg endel oppskrifter å velge mellom, så det kommer helt ann på anledningen og hvor god tid jeg har
På første laget smører jeg et lag med nypesyltetøy og vaniljekrem, jeg bruker Piano sin vaniljekrem da jeg synes denne er best, men du kan selvfølgelig lage din egen fra bunnen
Hvis du er kjapp kan du rekke å lageeggekremen og jordbærpurréen mens sukkerbunnen steker. Når jeg skal lage sukkerbunn er jeg glad i å bruke en god og luftig oppskrift fra Det søte liv
) Jeg pyntet den idag, for jeg synes kremen så absolutt er best når den er laget samme dagen. Det virker nesten som den vanlige bløtkaken er mer eller mindre kommet bort, derfor var det litt moro å lage denne
For et par måneder siden fikk spørsmål om å lagebløtkake med multekren uten egg og melk til dåp. Jeg som elsker slike utfordringer kunne ikke annet enn å si ja Jeg prøvde først å lage «sukkerbrød bunnen» med egge erstatning og ellers de ingrediensene jeg pleier å bruke, den ble ikke god