Hjemmelaget yoghurt uten melk eller soya. Kokosyoghurten smaker godt, og kan brukes som vanlig yoghurt til musli, smoothie og med litt syltetøy eler frukt rørt inn, som fruktyoghurt
Jeg er jo yoghurt-gal, så det var på tide at jeg lærte å lage min egen. Siden alle youtube-kokkene jeg følger snakker om kokosyoghurt, og dette ikke er å få tak i her i Norge, startet jeg med det
Denne kokosyoghurten er enkel å lage og enkel å like. Server med friske bær, rør inn ligg kollagenpulver for å tilføre proteiner, og hold dere fast jeg synes det er skikkelig "svinaktig" godt med hakket fleskesvor på
Lages raskt og inneholder ikke raffinert hvitt sukker. Kokosyoghurt med varme blåbær. Jeg er tilhenger av å bruke mest mulig ingredienser som finnes på dagligvarebutikker, men med noen få unntak
Hvordan vet jeg at yoghurten har syrnet riktig. Du trenger bare bruke slike den første gangen, for du kan bruke en teskje av kokosyoghurten hver gang du skal lage en ny etterpå
I dag vil jeg vise dere hvordan jeg starter dagene mine for tiden. Jeg kjøpte acai i pulverform for lenge siden og har laget en del supersmoothies med dette
Forslagene haglet, men idéen fra vår brasilianske designer utmerket seg. Dersom du har god tid, kan du gjerne la kokosyoghurten hvile i kjøleskapet noen timer
Og hvordan er livet uten kaffi. Jeg bruker kakaopulver i proteinshaken, lager meg varm kakao med rismelk, og jeg har kakaonibs i smoothie eller sammen med bær, kokosyoghurt eller lignende til frokost
For å lage overnight oats blander du sammen like deler havregryn og væske. I denne versjonen blandet jeg sammen 80 gram havregryn, 1 boks Yople dobbel 0 kokosyoghurt og 1 dl melk som jeg blandet sammen og lot stå i kjølekspaet natten over
Jeg lager min versjon tro mot originalen, med revet eple og hakkede mandler. Maximilian Bircher-Benners originaloppskrift er det melk eller fløte, men i min variant gir kokosmelk eller kokosyoghurt en nydelig kremete konsistens som absolutt kan måle seg med originalen
Til daglig bruker jeg pulpen mest i supersmoothies og når jeg lagerkokosyoghurt. Det myke kokoskjøttet, eller pulpen som det også kalles, er superdigg å bare spise som det er, men du kan lage så mye godt å spennende med dette kjøttet