Hvordan lage hummer pasta oppskrifter

Grillet hummer med rød pesto

Grillet hummer med rød pesto

Jeg laget en rød pesto som jeg hadde over hummerne med litt revet parmesan på toppen. Så jeg bruker heller resten til ostesmørbrød eller pasta
Hummer og hummer fru blom

Hummer og hummer fru blom

For å lage denne retten trenger du. Her i skjønn forening med pasta og kokosmelk. Dette er det nærmeste jeg kommer hummer, før jeg møter den rike, høye, kjekke mannen i mitt liv
EGGEPASTA - PASTA AL OUVO

EGGEPASTA - PASTA AL OUVO

Merknad hvis du ikke har mye erfaring med å lagepasta. Pasta med hummer og tomatsaus. Ingenting slår eggepasta i smak til deilige umamirike sauser
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Når jeg lurer på hvordan jeg lager lammecaree eller perfekt coq au vin, er dette boken. med forslag til hvordan man bruker blomster, frukt, nøtter osv som dekorasjon
Ukemeny for uke 12 - 2015 ♫ Vårmeny !

Ukemeny for uke 12 - 2015 ♫ Vårmeny !

Lag gjerne potetsalaten selv, men hvis du vil gjøre det ekstra enkelt, så bruker du ferdig laget potetsalat og steker løvstek, som du finner i frysedisken
Ukemeny - Uke 14 - Påskemeny ✿

Ukemeny - Uke 14 - Påskemeny ✿

Fremdeles ikke påskeferie, så i dag blir det en enkel, rask og lettlaget middagsrett med masse smak. - med hummer, laks og porsjonskake
Spaghetti & lättaste såsen med rökt lax

Spaghetti & lättaste såsen med rökt lax

Tänk sedan en sås med gräddig crème fraiche och lite smak av hummer. Och så pasta därtill. Ha i hummerfond, rör runt och ta kastrullen från plattan
Luksuslørdag: Pasta med hummer

Luksuslørdag: Pasta med hummer

Kjøttet i kanadisk hummer er ikke like delikat som den norske, men til å koke kraft og til å bruke i en slik pastarett er det perfekt
Pasta med kongereker

Pasta med kongereker

Fiskebilen kjører innom nabolaget vårt av og til og det hender vi kjøper opp litt fisk. Kongereke-kjøttet likner nesten på hummer og er noe for seg selv
Sinigang Middag 15.10.2011

Sinigang Middag 15.10.2011

Den kan lages med svinekjøtt, kylling, storfe men jeg foretrekker sjømat og den tamarind baserte versjonen