Råkost, rømme og poteter er en slager til fiskepinner. Hvis du vil lese mer om fordelen med hjemmelagdefiskepinner framfor butikkjøpte står det mye om det i orginaloppskrifta, men stikkordene er mindre karbohydrater, mer fiber, mer protein og generelt flere nyttige næringsstoffer
Når jeg lagerfiskepinner bruker jeg vanligvis torskefilet uten skinn og bein. Orker du ikke begynne å lage sausen (selv om det er veldig enkelt) så anbefaler jeg Knorr sin saus
De hjemmelagde fiskepinnene har jeg laget av billig seifilet, og den noe dyrere grønnsakspastaen er et ferdigprodukt som består av nesten halvparten erter og brokkoli
Siden de aller fleste oppskrifter enkelt kan lages melkefrie ved å bytte ut melkeproduktene med tilsvarende melkefrie produkter har jeg gått ut ifra at de som må unngå melk har fått med seg hvordan det gjøres, slik at jeg ikke nødvendigvis trenger å merke alle oppskriftene
De ga meg ideen om å lage ukemeny med handleliste så da får vi se hvordan dette går. Kok dobbel porsjon med ris, så er morgendagens middag enda lettere å lage