Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Dette er en rask middag å lage med kort steketid. familiemiddag, familievennlig fiskemiddag, fisk, fiskemiddag, friterttorsk, middag med torsk, panering, panering med corn flakes, panert fisk, panert mat, panert torsk, panert torsk med tilbehør, torsk med tilbehør, torskemiddag
Fritering med olje er utrolig brannfarlig, så vær forsiktig, og ikke la barn lage dette alene). crispi, croquetter, croquettes, enkelt, frisk timian, fritering, friterte, godt, hjemmelagde croquetter, kosemat, myke, noisettes, potetcroquetter, potetmoskuler, saftige, sprø, tilbehør, timian
Igjen mener jeg det er best å lage maten selv da man kontrollerer hva maten inneholder, samt at man får i seg mye mer fisk på denne måten enn i hva som finnes i de friterte ferdigproduktene
Dette er som å lage vaffelrøre. Så, hvorfor ikke ølfritert fiskefilet. Gjerne laks, torsk eller sei. Det finnes ikke alkohol igjen i ølrøra når du har fritert fisken
Serveres med hjemmelaget aioli. Friterte "fiskeboller". Planen var egentlig å bruke klippfisken vi hadde kjøpt inn, men den trengte et par dager ekstra med utvanning,så da ble det med lettsaltet torsk
Den investeringa lønner seg, når du veit at du kan bruke den til å lage perfekt potetmos. Men det måtte altså latinarar for å overtale oss til å blande denne salta og tørka torsken med gode poteter, kvitløk, persille og litt andre godsaker, og fritere røra