Sjokolade kokoskremen kan du fint lage kvelden i forveien og sette i kjøleskap, så er frukosten klar etter litt oppkutting av tilbehør på morgenkvisten
Jeg laget først en sjokoladekrem-glasur som bare rakk til halvparten av muffinsene med. Så jeg måtte lage enda en runde med glasur, og denne gangen byttet jeg ut den mørkes sjokoladen med hvit sjokolade
Jeg laget først en sjokoladekrem-glasur som bare rakk til halvparten av muffinsene med. Så jeg måtte lage enda en runde med glasur, og denne gangen byttet jeg ut den mørkes sjokoladen med hvit sjokolade
Du kan også lage den som muffins. Det ga ein frisk smak som alle likte. Skal du servere denne kaka ved finare høve, så vert den heva opptil fleire hakk viss du legg ein glasur på
Og lysten på å lage noe godt snek seg frem. Det er også friskt å pynte muffinsene med litt revet appelsinskall, men det hadde jeg heller ikke i hus når jeg startet denne spontane bakingen
Tilgangen på ingredienser er litt begrensa her nede, men det er fortsatt masse eg kan lage. Du kan selfølgelig droppe brødformen og heller lage store eller små muffins, rund kake, firkanta kake eller det du måtte ønske, men då vil steiketida variere
Jeg synes at disse var skikkelig gode og kommer nok til å lage noe liknende igjen, kanskje sjokomuffins med ekste sjokoladeglasur, karamellmuffins med yacon, blåbær
Disse muffinsene har jeg gledet meg til å lage og smake på. Men enda bedre er en friskosteglasur. Bland alle ingrediensene sammen til en glatt og klumpefri glasur