Hvordan lage flere ribber oppskrifter

Asiatisk ribbe

Asiatisk ribbe

I år ville jeg forsøke å lage ribbe på en annerledes måte, krydret med asiatiske krydder og utradisjonelt tilbehør
Asiatisk ribbe med plommesaus

Asiatisk ribbe med plommesaus

Jeg har sett flere tv-kokker lage glinsende asiatisk ribbe servert i spicy og seig saus, og heldigvis ble han med på ideen min
Ribbe på grillen

Ribbe på grillen

Ribba lages like bra i gass som kullgrill, hvis du vil ha røyksmak så legger du litt røykechips over varmen å røyker i vei
RIBBE ASIAN STYLE  ♥

RIBBE ASIAN STYLE ♥

Er nesten som mørk soyasaus, men den er laget med sopp i stedet for soyabønner. Bruk rester av stekt ribbe til denne smaksbomben
Ribbe med hvitløk ala Hellsrøm

Ribbe med hvitløk ala Hellsrøm

I dag skal vi ta jula litt på forskudd, og lage en tynnribbe med hvitløk, sånn som superkokken Eivind Hellstrøm gjør det
Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Jeg vil tippe at det finnes like mange forslag til hvordan du skal få sprø svor som det er løsninger på hvordan en blir kvitt en plagsom hikke
Daddelglassert ribbe

Daddelglassert ribbe

Jeg har laget kalkun med smak tidligere, men nå her jeg prøvd med en annen sammensetning. Innlegget inneholder annonselenker i form av egen reklame

Ribbe med asiatiske smaker

Jeg elsker ribbe og har de siste årene laget en før-juls tradisjon hvor jeg steker meg ribbe, men med litt utradisjonelle smaker
BBQ-stekt ribbe

BBQ-stekt ribbe

Det første du må gjøre er å skjære av svoren og beinet. Da sitter du igjen med tre ulike deler. svor, bein med kjøtt og den kjøttfylte delen av ribba
Ribbe i lake

Ribbe i lake

Denne gangen laget jeg ei på 2,5 kg. La ribba ligge ca 20 min, så da lager du klart tilbehør og saus mens ribba godgjør seg
Ribbe – jula varer helt til påske

Ribbe – jula varer helt til påske

Koldjomfrua stekte ribba etter familietradisjoner, og så la vi den litt på grillen til slutt før servering, sammen med noen hjemmelagede Bratwürst fra Rollag stasjon
Jule-granola laget på 1-2-3

Jule-granola laget på 1-2-3

Dermed må jeg faktisk jobb med å være i nuet, og ikke allerede tenke på hvordan neste situasjon skal løses
Ribbe på mormors vis

Ribbe på mormors vis

Og hver gang jeg steker ribbe, tenker jeg på mormor, og på denne måten blir matlaging nostalgisk og fin – tenk på hvordan oppskrifter blir videreført fra generasjon til generasjon – det er fantastisk

Ribbe med asiatiske smaker

Jeg elsker ribbe og har de siste årene laget en før-juls tradisjon hvor jeg steker meg ribbe, men med litt utradisjonelle smaker

Orientalsk ribbe i Ramensuppe

Ramen-suppa er enkel å lage, du trenger. Her dreier det seg om langtidsstekt ribbe innsatt med en orientalsk marinade – som hovedingrediens i Ramen – en japansk suppe
Sylte av ribbe ?

Sylte av ribbe ?

Skal prøve meg på min første sylte, men jeg lager den med svineribbe. Ribbesvoren kan du lagehjemmelaget 'Baconcrisp' av, oppskrift her