Jeg har laget panna cotta til frokost før, men da brukte jeg en annen oppskrift. Jeg lagde det i går kveld, liker å gjøre maten klar kvelden før så jeg bare kan ta den fram og spise på morgen, for det er ikke alltid jeg orker å lage mat tidlig på morgenen (står opp i halv seks - tiden)
Dette smaken går vel heller på det at noen matbloggere har fått noen helt syke smaksløker… Jeg mener, når man påstår brownies laget på hvite bønner smaker AKKURAT som ekte sjokoladekake…
Omeletter kan lages i mange varianter, og brukes til alle måltider, alt etter hva du har i. Stek på under middels varme, da er du garantert en gul og fin omelett
Havregrøt laget av fiberhavregryn (kjøpt i Sverige) + vann. For nå må jeg jobbe iherdig med å finne motivasjonen og styrken til å skifte til treningstøy
Hvordan hadde du reagert om du hadde fått servert en slik frokost. Tidligere på kvelden bakte jeg hjemmelaget rundstykker, så til slutt ble jeg enig med meg selv at jeg skulle overraske Endre med en liten koselig felles frokost til dagen etterpå (altså, idag)
Og i taxituren på vei hjem i natt, sa jeg til Endre " Viss du spanderer taxituren, så skal jeg rydde og vaske hele leiligheten PLUSS lage middag til oss i morgen