Her skal jeg prøve å gi deg en liten beskrivelse avdette. Det er forskjellig utstyr du kan bruke, som for eksempel størrelsen på malen til rosen, om du skal lage den på blomsterpinne eller ikke osv
Hvordan du selv kan lagespiselig lim finner du beskrevet Her. Stikk så blomstertråden gjennom og ha litt spiselig lim mellom blomst og blader slik at det sitter sammen
Jeg lageret lite belte over skjøten som også pensles med spiselig glitter. Du må ta mål av lengden på kakens diameter, og lage deg en papp-sirkel tilsvarende
Jeg bare laget meg en enkel mal i papir eller bakepapir som jeg skjærte til blyantene etter. Veldig greit å starte med å lage pynten til kaken, disse blyantene kan du evt lage dagen i forveien
Det er så gøy å lage ulike fondantblomster. Vil du også lære å lage disse flotte blomstene. Se bildet. Slik ble kaken jeg lagde, hele kaka er forresten glutenfri (kakene ble tatt avsølvbrettene ved servering og satt på plastfatene under, dette så de ikke skulle gå helt opp i kanten avstativet)
Hvis du vil se en trinn-for-trinn oppskrift på hvordan du lager ei marsipankake finner du det her. Sukkerbrødet er det en fordel å lage kvelden i forveien slik at det er avkjølt og klart til å fylles fra mårran av
(her klarte jeg å lage feil dato på kaken, det blir endret. Bleien og hjertene på siden lagte limte jeg på etterpå med spiselig lim, og deretter ble babyen børstet med pulverfarger for å "gi den liv"
Nedenfor ser dere hvordan jeg har gjort alt steg for steg, så det er egentlig bare å følge bildene. Bruk en tannpirker eller lignende til å lage små streker fra toppen og ned langs sidene slik at det ser mer ut som et gresskar/en pumpa
Jeg lagetet bilde slik jeg ville ha det, og fikk det printa ut som spiseligbildet. Da tar jeg bare hele underlaget, med den ferdig kjevlede marsipanen på, å legger over kaka