Bordet er i lakkert eik og er håndlaget, og det følger med seks stoler med beige stoff i putene. Jeg lovet dere for et par uker siden bilder av mitt nye gamle spisestuebord, og her kommer de
hvis du vil se hvordan jeg har laget rein jerky selv, men det er røkt i tillegg. Bildet under er fra Skodi Rein som lagerproduktet av sine egne flokker
Fremdeles synes jeg ikke grøten smaker spesielt godt selv om den smaker timillioner ganger bedre enn utgangspunktet, men jeg har en bitteliten indre ro ved tanken på det er et måltid med i alle fall noen næringsstoffer tilgjengelig for små barn i vekst
Og etlite PS. Innlegget er hentet fra min gamle fleksiblogg og ble skrevetrett før jul i fjor. er utstyret du trenger, men føl deg fri til å bruke det du har tilgjengelig
Tips til hvordan gjøre hybelen mer hjemmekoselig. Jeg får alltid mye spørsmål om det ikke er stress å lage om sofa/seng, men det går veldig fort, og er jo blitt en rutine
Jeg synes det er utrolig stas å lage slik mat helt selv, jeg blir så stolt over hva jeg får til og like forbauset hver gang over å se hvor enkelt det faktisk er å tilberede ekte tradisjonsmat
Marianne tipset om at man kan bruke saften fra sauerkraut som base, sauerkraut kan lages uten myse. Jeg fikk fulltreffer på første forsøk og er ikke så lite stolt over det, altså
I berget bak skiferbordet har en brønneborer laget en naturpeis i fjellet, og flammene sprer seg vilt og sultent oppover fjellet og skaper en trolsk stemning
Gelatin utvinnes ved å koke svinehud, fiskeskinn eller kraftbein av fisk, fugl eller storfe og vilt lenge nok til at kollagenet trekkes ut fra sitt opphav