Hva skal jeg ha i denne RAW kaken og hvordan skal jeg lykkes. Jeg gikk inn for å lageoppskriften så enkel som mulig, så da var det bare å finne fram mandler, nøtter og mine desidert favoritt dadler fra kjøleskapet som importeres fra RM og er fra mitt vakre hjemland, Iran
Oppskriften er ikke orginalt lagetmed laktosefri melk,fløte og smør, men jeg byttet ut vanlig med det, og kokesjokoladen byttet jeg ut med rimi sin, for den er melkefri =)
Bokforlaget ville ikke at det skulle være med i boken fordi de kjente ikke meg igjen i det. Om du skal lage ruffles slik jeg gjorde på dennekaken må du doble kremen
Fyll gjerne røra i eit litermål viss du skal lage mange muffins. Gulrotkake er alltid godt, og når røra vert fylt i muffinsformer i staden blir det gulrotmuffins
Hjemmelaget eggelikør (beholdt tredjeplassen fra i fjor). Gulrotkake i liten langpanne. Tusen takk for at du er med meg på denne utrolige «reisen» (hvis jeg kan kalle den det)
Jeg har truffet gamle venner (og nye venner, men det kommer jeg til senere), gått et par turer i skogen og hørt på lydbok, gjort et par fåfengte forsøk på å lese fag og spilt litt piano og sunget mellom slagene