- Del deigen i tre over et bakepapir og form til "brødskiver". Jeg ville lage noen lavkarbobrød (inspirasjon hentet fra Carolines hamburgerbrød) da jeg hadde skikkelig lyst på scampi, dressing og brød
Bland alt det tørre sammen, tilsett salt og vann for deretter å røre inn vann til deigen er tykk. Det tar deg 5 minutter å lage røren og så gjør de seg jo selv i ovnen. Dekk 2 stekebrett med bakepapir og fordel deigen utover med en slikkepott. Skjær opp deigen med en pizzaskjærer før du setter den i ovnen på 160 grader varmluft
I dag vil jeg vise en annen ting man kan gjøre med den eltefrie deigen. Samtidig synes jeg det er så lett å lage dette bakverket at det nesten blir for dumt å kjøpe brød
Det kan være vanskelig å jobbe med en glutenfri deig, men bruk plastfolie når du kjevler den ut. Deretter kan du kjevle ut deigen så tynt du kan på et bakepapir drysset med litt kokosmel, med plastfolie over slik at ikke kjevlen setter seg fast
Bland alle ingrediensene i en bolle og rør godt, med kjøkkenmaskin til du får en glatt, fast deig. Fordel deigen i formen og trykk den godt oppover slik at den fordeles jevnt i hele formen
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Det er viktig at hver kule inneholder like mye deig slik at de vil bli like store. I Påsken har jeg laget mye cakepops, det er så artig når en begynner å få det til
Oppskriften på deigen og steaming er helt lik som på steamed buns. Hvordanlage steamed buns. Dette var de fineste vi klarte å lage, de er ikke i nærheten av så pene som de kan være
De første gangene jeg laget dette syns jeg det var vanskelig å få deigen perfekt. Deig. Valget er opp til deg, her viser jeg deg hvordan du kan lage denne pastaen, enkelt, steg for steg