Denne retten kan også lages med kyllingfileter. Curry paste, søt chilisaus og ingefær, setter en spicy smak på retten, og marinaden gjør kjøttet saftig
Smakfullt,enkelt og godt -de dagene man har annet og gjøre enn å lage mat i flere timer. (Hadde bare kjøpt en boks jeg og det ble litt lite saus, funket helt greit med en melkeskvett i tillegg)
Blåskjell er alltid godt og enkelt å lage. Det blir en herlig middag, med masse god saus eller suppe som man kan slurpe i seg etter man har spist alle blåskjellene
Til kjølige kvelder er det så godt å lage en deilig og krydret rett som ikke er altfor mektig. I denne oppskriften får blåskjellene en god smak med curry paste og kraften fra blåskjellene som gir en smakfull saus med kokosmelk, lime og koriander
Denne curryen dukket opp pga av manglende saus til en svineknoke jeg laget tidligere. Jeg vet det er mange bedre og mer smaksrike curry’er, men det er knapt noen som er raskere som er nøkkelen her
Jeg har laget egne sauser med både karri og mango, og de blir bedre, men om jeg har dårlig tid, så vil jeg likevel ha noe som smaker godt, og da bøtter jeg på med denne sausen