Jeg er veldig glad i hvitløk og chili, men skulle det bli litt i sterkeste laget, dropper du litt. I tillegg til mine varianter, kan du ha salat, rødløk og tomat
Jeg synes poteten er helt fantastisk (dags dato er potetfondanten en av mine mest leste oppskrift), og fordi potetkakene jeg laget tidligere ble så utrolig vellykket, valgte jeg å bruke litt av det samme prinsippet i denne burgeren
Litt frisk oregano og proteinchips som pynt på bildene, men spis dem gjerne på vanlig måte med hamburgerbrød, hjemmelaget dressing, salat, ketchup og diverse som seg hør og bør når man spiser en burger
Herunder har jeg brukt en rund form for å få de ekstra jevne, men det går helt fint uten. Stek så du får fin brunfarge på begge sider, og demp varmen litt
Med bruttern på besøk, ivrig etter å sette til livs en burger, ble det disket opp en hjemmelagetburger, fylt med jalapenos og ost, samt en god BBQ-saus på toppen
Sjekk gjerne om burgern helt gjennomstekt ved å lage et lite snitt i midten av burgern på toppen. Når pannen har blitt varm og oljen sprer seg lett rundt i pannen, legger du i burgerne
Stek så du får fin brunfarge på begge sider, og demp varmen litt. Det går like raskt å lagehjemmelagetburger som ferdig kjøpt, så her er det bare å brette opp armene