denne gangen lagde jeg burgerdressingmedhjemmelaget majones, chilirelish og pommes frites. man må rett å slett velge det man selv liker og kan gjerne lage flere tilbehør og sette opp en burger bufè for gjestene dine…
I går var både Marius og jeg veldig slitne etter en lang dag med både jobb og trening, og derfor endte vi opp med å lage hver vår deilige burger til middag
Jeg har alltid ment at det er veldig fascinerende å se hvordan en kan forme kroppen gjennom et tilrettelagt kosthold og styrketrening, men det er jo også så mange positive effekter som ikke er direkte synlig for andre
Ferdigkjøpt hamburgerbrød varmet i brødrister, lett-majones, burgerlaget av karbonadedeig, krydder og hvitløk, cheddarost, kalkunbacon, ketchup, søtsterk sennep, rødløk og basilikum
I forbindelse med lanseringen av Burger Blue fra Blue Castello var jeg og tre andre bloggere invitert til å lage den beste burgeren innenfor ulike kategorier og fikk en gyllen mulighet til å bli fotografert av en av landets mest anerkjente matfotografer, Stian Broch
Men den kommer i ny, spansk drakt, med revet manchego og hjemmelaget aioli. Det viktigste når man skal lage aioli er at alle varene må ha samme temperatur
Ha karbonadedeigen i en bolle sammen med salt, pepper, fløte, hvitløk og sjalottløk. Vil du flotte deg litt ekstra kan du selvfølgelig også kverne opp kjøtt selv, da er det også mulig å steke de medium istedet for gjennomstekt
Her har jeg brukt kalkunburgere, men alternativt kan du lage. - Lage egne, proteinrike brød. Burgermed ost, bacon, spinat, løk, ketchup og søtsterk sennep
Jeg vil anbefale å lage basilikummajonesen fra grunnen av, men om du ikke har tid til dette, kan du finhakke basilikum og blande med ferdigkjøpt majones