Brunsauslager jeg alltid selv. Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
Veldig mange lurer på hvordan de kan lage god brunsaus uten gluten og melk. Hvis jeg lager kjøttkaker i brunsausbruner jeg dem i panne og koker dem ferdig i sausen
Brunsauslager jeg alltid selv. Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
Bruker du løk tar det noen minutter lenger å lage. Saus. Når sausen har kokt opp smaker du om den er passe med salt og pepper, har i det du ønsker å ha i sausen, det kan være pølse som jeg hadde eller kjøttkaker, fiskekaker osv
Visste du at det går an å lage jevning med kikertmel istedet for hvetemel. Også gode nyheter for alle som skal ha oss som gjester til jul og lurer på hva de skal gjøre med sausen
Denne sausen baserer seg derfor på en slags roux laget med kikertmel i stedet for hvetemel. Visste du at det går an å lage jevning med kikertmel istedet for hvetemel
Sånn lager du saus. Må innrømme at jeg ikke har laget medisterfarsen selv. Kunne jo ikke tømme den ut, så jeg silte den og lagde en stor porsjon med god brunsaus
Surkål kan lages noen dager før den skal serveres og oppbevares i kjøleskapet. SAUS. Tilsett soyasaus, juster fargen med sukkerkulør og la sausen trekke i ca
Hvordan man lager ertestuingen varierer, mange foretrekker å bruke grønnsaks- eller kjøttkraft. De mest vanlige vil jeg tro er poteter, brunsaus, ertestuing og tyttebærsyltetøy
Bruk kraften til å lagesaus. Når jeg laget saltkjøtt og kålstappe på feittirsdagen forrige uke så kokte jeg litt ekstra salt svinebog med tanke på å lage lapskaus
Mens kjøttkakene steker er det på tide å gå i gang med å lagebrunsausen. Ha brunsausen i pannen med kjøttkakene når de er ferdigstekte, og la de stå å trekke under lokk rett under kokepunktet