Hvordan lage brun saus oppskrifter

Hvordan lage brun saus uten smør/fett.

Størrelse på kjelen etter hvor mye saus du skal lage. og brun melet godt. en passe tykk saus. Sånn, pent brunet mel, klar til neste prosess
Brun Saus

Brun Saus

Brunsauslager jeg alltid selv. Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
Brun saus, så enkelt, og så godt.

Brun saus, så enkelt, og så godt.

En reprise som viser hvor enkelt det er å lagebrunsaus, uten pose. Brunsaus, så enkelt, og så godt. Saus
Brun Saus

Brun Saus

Brunsauslager jeg alltid selv. Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
Brun saus på 5 minutter

Brun saus på 5 minutter

Bruker du løk tar det noen minutter lenger å lage. Saus. Når sausen har kokt opp smaker du om den er passe med salt og pepper, har i det du ønsker å ha i sausen, det kan være pølse som jeg hadde eller kjøttkaker, fiskekaker osv
Vegetarisk brun saus

Vegetarisk brun saus

Det er ikke alltid like lett å lage god brunsaus om man ikke kan bruke verken kraft eller buljongterninger
Klassisk brun saus, uten hvetemel

Klassisk brun saus, uten hvetemel

Visste du at det går an å lage jevning med kikertmel istedet for hvetemel. Også gode nyheter for alle som skal ha oss som gjester til jul og lurer på hva de skal gjøre med sausen
Viltkarbonader i brun saus

Viltkarbonader i brun saus

Vi hadde aldri laget viltkarbonader før, og fant ut at det måtte vi prøve. Klumpete saus er ikke noe godt
Kjøttkaker med brun saus og ertestuing

Kjøttkaker med brun saus og ertestuing

Hvordan man lager ertestuingen varierer, mange foretrekker å bruke grønnsaks- eller kjøttkraft. De mest vanlige vil jeg tro er poteter, brunsaus, ertestuing og tyttebærsyltetøy
Bestemors koteletter i brun saus

Bestemors koteletter i brun saus

Koketiden avhenger veldig avhengig av hvordan du liker det. Dagen etter laget jeg først den brunesausen, Melange margarin, ca

Lapskaus i brun saus (restemat)

Bruk kraften til å lagesaus. Når jeg laget saltkjøtt og kålstappe på feittirsdagen forrige uke så kokte jeg litt ekstra salt svinebog med tanke på å lage lapskaus
Kjøttkaker i brun saus med kålstuing

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing

Mens kjøttkakene steker er det på tide å gå i gang med å lagebrunsausen. Ha brunsausen i pannen med kjøttkakene når de er ferdigstekte, og la de stå å trekke under lokk rett under kokepunktet