Lett å lage og det smaker nydelig. Jeg bruker mest røde bær (jordbær og bringebær samt noen rips) og litt mindre blå bær (blåbær og solbær, men bjørnebær kan også brukes)
En gang laget jeg kaken med kirsebærsyltetøy, hvis du liker den smaken,. Jeg bruker hjemmelaget. brukt bjørnebær, skogsbærblanding og kirsebærsyltetøy) ca
En gang laget jeg kaken med kirsebærsyltetøy, hvis du liker den smaken,. Jeg bruker hjemmelaget. brukt bjørnebær, skogsbærblanding og kirsebærsyltetøy) ca
ribbe til jul og hvordan akkurat denne vinen må passe utmerket. Under kan du lese om mitt besøk i Swartland, en region som lager suverene viner av syrah og chenin blanc
«Hjemmelaget» yoghurt kalte jeg denne herligheten. Jeg tok rett og slett Yoghurt Naturell (som er helt uten tilsatt sukker) og blandet inn deilige Bjørnebær
Med respekt for jorden, med bærekrafighetsprinsipper og energieffektivisering – ønske den lille samlingen bønder å lage ærlig vin, gjerne fottråkket og med bruk av gamle metoder