Pizza med creme fraiche som pizza saus er veldig godt og gjør det til en utrolig enkel pizza å lage. Denne versjonen er en av mine favoritter, fordi den er super lett å lage og smaker kjempe godt
Pizza er kanskje noe av det beste jeg vet, og det er ganske så enkelt å lage en sunn pizza. Der er jo sunt, så da gjenstår det bare å kutte LITT ned på mengden ost og finne en sunnere bunn
Denne pizzaenlagetpå mandag. Selv om vi bare var to mennesker, klarte vi utrolig nok å trykke i oss hele pizzaen, men jeg skal ærlig innrømme at vi var litt i overkant mette etterpå
Se video under bildet for hvordanlage en perfekt runding av bakepapiret som passer i pannen. Lag en ny ring med poteter men denne gange lager du ringen mindre, du skal nå begynne å bygge paien i høyde, ha på salt, pepper og ost
Her kan du jo lage bunnen både rund, firkantet og trekantet, men jeg har valgt å benytte meg av alle kriker og kroker på stekebrettet så her blir det fylt helt ut i kanten
Se video under bildet for hvordanlage en perfekt runding av bakepapiret som passer i pannen. Lag en ny ring med poteter men denne gange lager du ringen mindre, du skal nå begynne å bygge paien i høyde, ha på salt, pepper og ost
Start med å lage deigen. Skjær bacon i mindre biter. Ta deigen ut på et melet bake bord. Hvis ønskelig kan man drysse litt salt og pepper og pizzakrydder over osten før man setter den i stekovnen
Bunnen til denne pizzaen er enkelt og greit laget av kikertpannekake. Jeg ville holdt meg til skinke av et eller annet slag, da antagelig kjøttdeigfyll blir litt i tyngste laget for disse tynne bunnene
spekeskinke eller bacon. Drypp noen dråper med god oliveolje på toppen. Sprø bunn, hvit saus, kantareller, spekeskinke og god olivenolje blir god pizza
Hjemmelagetpizza i helgen. Toppingen består av pizzasaus, kyllingfilet kuttet opp og stekt med timian, stekt sopp med chicken & steak krydder, bacon, tomat, løk, revet ost og rucola
Første gangen jeg laget denne varianten, men det blir garantert ikke den siste. Ta ut søtpotetterningene og stek bacon ca halvparten så mye som du ville gjort ellers (baconet skal fortsette å steke påpizzaen i ovnen)
Jeg endte opp på Pinterest, der fant jeg inspirasjonen til denne pizzabunnenlaget av pastinakk. Finn frem et bakebrett dekket med bakepapir, ha massen midt på, legg et nytt bakepapir oppå og press deigen utover med hendene eller et kjevle