I fryseren har jeg noen brett med isbiter som er laget av olivenolje og finhakkede urter. Her valgte jeg diverse grønnsaker som tilbehør, krydderier og aprikossyltetøy som base for glace og saus
Jeg har ventet et helt år for dette mange ganger tenkte på å lage den, men noen ganger er det verdt å vente på noen spesielle ting… Jeg deler oppskriften med dere og håper at du også vil gjerne prøve den kanskje denne påsken Dette er en type kake som er ofte forberedt og sammen med mange andre kaker plassert på bordet for familien og venner å feire påske
Jeg ønsket å lage en aprikos cream cheese frosting til cupcakes'ene. Jeg hadde lyst til å lage cupcakes med noen ingredienser som er litt utenfor comfortsonen min, og denne dagen fallt valget på å forsøke å bake med sterkvin
Smør passert frukt over de tre lagene. Kaken vil ligne "Sachertorte" hvis du bruker aprikosfyll. Jeg pleier å fylle kaken med en blanding av passert bjørnebærsyltetøy
Eg lager stort sett mitt eget, heimelaga syltetøy - oppskrift finner du her. Eg har stort sett ikkje våre noke fan av denne typen kake, men det blir plutselig noke anna når man lager den sjølv i en sunnere versjon
Aprikos har lav glykemisk indeks. Granola kan brukes som frokostblanding, istedenfor syltetøy eller frukt på den vanlige frokostblandingen, på dessert, honningyoghurt, sviskekompott, fruktsuppe, fruktsalat, friske bær med mer
Idag har jeg laget en super-deilig Delicious Dark Chocolate Cake som passer perfekt til lørdagskos for hele familien, en kake som hele familien garantert vil elske
Mens kaken er i ovnen, kan mandelkulene lages, og disse lagde jeg av. I tillegg klarte jeg ikke la være å tenkte på om det hadde vært godt med et tynt lag syltetøy (kanskje aprikos) inni kaken også