Disse kjeksene, med unntak av ” AngelFeatherIcing” , smaker akkurat som original kjeksene. Jeg lagde disse og fylte dem med deilig, rosa AngelFeatherIcing
Jeg tenkte at det var greit å lage det både for å få en variasjon fra smørkrem, for de fleste frostinger er jo basert på smør og melis, og fordi angelfeathericing holder seg bra i romtemperatur
Øystein mener forøvrig at det er den beste sjokoladekaken jeg har laget (til nå iallefall). Kokt icing minner om AngelFeatherIcing, men den er ikke så skinnende og så trenger du ikke mais sirup
I boka hennes står det at «de er lette og raske å lage, og at de som alltid blir vellykket». AngelFeatherIcing mesteren, Manuela (passion4baking), er også en inspirasjon. Kremen lager du ved å smelte 1 rull Love Hearts i 1 pk
Det er kjempegøy å lage disse sammen med barna. Noen av kjeksene er toppet med Angelfeathericing, bare for å få en delikat “look” på seg, og det er supergodt med denne icingen sammen med kjeksene
Det er en deilig, saftig sjokoladekake som er toppet med Angelfeathericing som jeg lagde med brunt sukker slik at den får en litt herlig mocca smak i seg