På fredag hadde jeg to gode venninner på tapas og vin, og alt jeg hadde laget var sunt og godt. Etter en helg med en del festeligheter, alkohol og god mat, er jeg mer enn klar til å være like flink som jeg var sist uke, både når det kommer til sunn mat og trening
Man kan lage den så sterk man vil, med eller uten alkohol. Da jeg vel hjemme igjen og skulle ha Italiensk aften med noen venner, var det en selvfølge for meg å lage tiramisu
Mads fikk jobben å lage sausen, siden den involverte alkohol og flammer. Det er første gangen vi har laget peppersaus fra bunnen av og det var jo skikkelig godt
1 liter alkohol. Etter 5 dager hell hylleblomst sirup som nå har smaken og lukten av sitron og hylleblomst gjennom sil foret med gasbind, bland det med alkohol. 1 liter alkohol
drinken kan selvfølgelig lages uten alkohol, smaker likevel himmelsk. Vel hjemme på Lillehammer igjen med 1-2-3 fortsatt summende i hodet, fikk jeg så sinnsykt lyst på en god og kald romdrink så da ble det denne. ( om du ikke gidder å lage myntesaften, kan du blande 2 cl sitronsaft med like mye sukker og noen mynteblader i blender sammen med rom og is før du heller over farris)
På melis emballasjen kan du lese hvordan du lager glasur. Jeg anbefaler at du lager mange fordi disse bollene har en tendens å til forsvinne meget rask, det gjør de alltid hjemme hos meg