Selv om geleèn stivner fort, må du ikke la deg friste til å lage begge omganger på en gang. Den er kjempegod og laget på litt av det samme prinsippet som denne
På fredag hadde jeg to gode venninner på tapas og vin, og alt jeg hadde laget var sunt og godt. Etter en helg med en del festeligheter, alkohol og god mat, er jeg mer enn klar til å være like flink som jeg var sist uke, både når det kommer til sunn mat og trening
Maten er enkel og røff å lage, og er man flere hender går det desto fortere. Fordelen med slow-cooking middager er at maten så og si lager seg selv etter du har hatt oppi de forskjellige ingrediensene, og at du kan bruke billigere og “seigere” kjøtt og likevel ende opp med ekstremt møre resultater
Det er litt ordnings med å kutte opp grønnsaker og brune kjøttet på utsiden, men så fort alt er i gryta skal den stå å putre og «lage seg selv» i noen timer
alkohol i retten, kan jeg forsikre deg om at det ikke vil være noe problem. Men det hele blir fort mer spennende når man tilsetter en helt fantastisk Guinnessaus
Man trenger selvsagt ikke være ti personer for å kunne lage dette, men om man er færre anbefaler jeg å bare skjære opp en liten del av gangen, og heller spre det ut over flere dager
Det er likevel viktig å ikke ha urelaistiske tanker om hvordan livet skal bli når en går ned i vekt. En burde lage middag hver dag selv om man er sliten og føler at man spiser lite til middagsmåltidet
Det kan være lurt å legge fingerkjeksen opp i formen først for å se hvordan du skal plassere dem. Jeg pleier å lage to former med Tiramisu av denne oppskriften (formene er normalstore, og brukes også til å lage lasagne og slikt i), så om du ikke er like stor Tiramisu spiser som meg, så kan oppskriften sikkert halveres
Jeg satt oppe i natt og designet noen etiketter til noen leppepomader jeg har laget. I tillegg til at jeg og Christopher tok en times tid på å gå hjem, og frisk luft er alltid godt for lever, hjerne og alt annet som blir forpestet av alkohol