Hvordan krydre laks oppskrifter

Laks med karri og grønnkål

Laks med karri og grønnkål

Ha finsnittet grønnkål og tomater i en ildfast form og drypp over et par spiseskjeer olivenolje og krydre med salt og pepper
Laks i skinkeslåbrok

Laks i skinkeslåbrok

Krydrelakseskivene med salt og pepper og legg noen blader basilikum på toppen. Seranoskinke rundt laksen er genialt
Laks i form med poteter & pesto ✿ Resteform !

Laks i form med poteter & pesto ✿ Resteform !

Legg laksefilet, over grønnsakene, krydre med salt og pepper. Krydre godt med salt og pepper. Laks stekt i stekeovn, sammen med grønnsaker er en enkel, god rett, som kan varieres med
Fylt laks med ovnsbakte grønnsaker

Fylt laks med ovnsbakte grønnsaker

Skjær i staver/båter, ha gjerne over en slant olje og krydre dei godt - eg brukte litt urtesalt, grovkverna chilli, pepper og kvitløk
PASTA MED PESTO OG STEKT LAKS

PASTA MED PESTO OG STEKT LAKS

Pasta med pesto og laks er en innertier og vi sier så enkelt som tommel-opp. STEKT LAKS. Vask, skyll og tørk laksefiletene
Laks med tomat og spinat

Laks med tomat og spinat

hvitløk og krydre med salt og pepper. Lakseskivene pensles med olje. Krydre fisken og stek den et par. 4 laksefileter. 4 laksefileter
OVNSBAKT LAKS MED GRØNNSAKER

OVNSBAKT LAKS MED GRØNNSAKER

Krydre med salt og pepper og drisle over oliven olje. Ovnsbakt laks er så enkelt å lage. 3 laksefileter uten skinn. 3 laksefileter uten skinn
Laks i folie med poteter og epler ♥

Laks i folie med poteter og epler ♥

Drypp over olivenolje, sitronsaft, soyasaus og krydre med salt og pepper. Skjær laksen i porsjonsstykker, hvis du har kjøpt hel laksefilet
Stekt laks med avokadokrem og couscous

Stekt laks med avokadokrem og couscous

Krydre de lett med salt og pepper, drypp litt olje over og gni det godt inn. Laks er kanskje en av de mer populære fiskene som serveres til bords her i Norge, har kanskje hos noen barnefamilier fått kallenavnet «prinsessefisk» på grunn av sin rosa farge
Laks i form med asiatisk vri

Laks i form med asiatisk vri

1 kg laks- eller ørretfilet med skinn2 løk1 rød paprika1 gul paprika3 hvitløksfed2-3 cm frisk ingefær2-3 rød chilli3-4ts currypaste1 kvast frisk korianderSolsikke- eller rapsolje1 ts sennepsfrø1 ts bukkehornkløver1 ts fennikelfrø1 håndfull karriblader (finnes i innvandrerbutikker)1 boks cherrytomater10-15 rå scampi eller 1/2 kg reker1 boks kokosmelk2 sitronerSalt og pepper. Strimle løk, paprika, og ingefærFinkutt chili, korianderstilkene (ikke bladene) og hvitløkSett en langpanne på middels varme over den største kokeplatenTilsett en god klunk solsikke- eller rapsolje, krydderfrøene og karribladene ogLa dette surre i et par minutterTilsett så grønnsakene og currypaste og la det surre i ytterligere 15 minutter, rør innimellomGni skinnet på fisken med olivenolje og krydre med salt og pepperLegg fisken i pannen over grønnsakene med skinnet opp og sett i ovnen på 160ºC i ca 20 minutter til fisken er nesten gjennomstekt Skampiene renses og skittranden fjernesTa langpannen ut av ovnen og øk varmen til 250 grader, sett på grillelementet. 1 kg laks- eller ørretfilet med skinn
LAKS MED LIME OG PERSILLESAUS

LAKS MED LIME OG PERSILLESAUS

Kan fort glemme bort hvor godt laks egentlig er… Er lett å gå til kjøttdisken når en skal velge middag
Ovnsbakt laks med grønnsakspasta

Ovnsbakt laks med grønnsakspasta

Krydre med salt og pepper, og servér det hele med en klatt kesam. I dag har jeg en deilig laksemiddag til dere