Legg laksefilet, over grønnsakene, krydre med salt og pepper. Krydre godt med salt og pepper. Laks stekt i stekeovn, sammen med grønnsaker er en enkel, god rett, som kan varieres med
Legg fisken på toppen og krydre den litt med salt og pepper. Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'
Krydre de lett med salt og pepper, drypp litt olje over og gni det godt inn. Laks er kanskje en av de mer populære fiskene som serveres til bords her i Norge, har kanskje hos noen barnefamilier fått kallenavnet «prinsessefisk» på grunn av sin rosa farge
1 kg laks- eller ørretfilet med skinn2 løk1 rød paprika1 gul paprika3 hvitløksfed2-3 cm frisk ingefær2-3 rød chilli3-4ts currypaste1 kvast frisk korianderSolsikke- eller rapsolje1 ts sennepsfrø1 ts bukkehornkløver1 ts fennikelfrø1 håndfull karriblader (finnes i innvandrerbutikker)1 boks cherrytomater10-15 rå scampi eller 1/2 kg reker1 boks kokosmelk2 sitronerSalt og pepper. Strimle løk, paprika, og ingefærFinkutt chili, korianderstilkene (ikke bladene) og hvitløkSett en langpanne på middels varme over den største kokeplatenTilsett en god klunk solsikke- eller rapsolje, krydderfrøene og karribladene ogLa dette surre i et par minutterTilsett så grønnsakene og currypaste og la det surre i ytterligere 15 minutter, rør innimellomGni skinnet på fisken med olivenolje og krydre med salt og pepperLegg fisken i pannen over grønnsakene med skinnet opp og sett i ovnen på 160ºC i ca 20 minutter til fisken er nesten gjennomstekt Skampiene renses og skittranden fjernesTa langpannen ut av ovnen og øk varmen til 250 grader, sett på grillelementet. 1 kg laks- eller ørretfilet med skinn