Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. I kveld røk resten av hummerne i frysen med i et fantastisk festmåltid
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Hummeren marinerte jeg med salvie og rosépepper og grillet i ovnen
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Den blir rundere i smaken og det meste av skarpheten forsvinner, du sitter igjen med en karakteristisk og fyldig smak som går veldig godt sammen med bacon og hummer
Gratinert hummer - Lobster thermidor. Kokes under lokk i 2-3 minutter til skjellene åpner segKast de som eventuelt ikke åpner segHell skjellene over i et dørslag og sett til sideStek finhakket charlottløk i litt smør under svak varmeTilsett hvitvin etter 4-5 minutterLa det surre til hvitvinen er fordampetBland resten av ingrediensene med charlottløk og smak til med pepperDel skjellene og legg halvdelen med innmat på et stekebrett
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Vi marinerte hummerne i en gressløkpesto og grillet dem i ovnen
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Jeg er så heldig å ha hummerfiskere i familien, så her er en oppskrift som ble brukt på litt av høstens fangst
Hvordan reparere en aioli som har skilt seg. Rå klør av kongekrabbe kan kokes eller gratineres og tilberedes i ulike retter på lignende måte som hummer eller kreps