Det er fint å brukt rester av ris i retten, men har du ikke det, er det fort gjort å koke ny ris. Dette er en veldig grei vegetarisk rett, som det går raskt å lage i en travel hverdag
Kok opp risen etter anvisning på esken. Ha i risen og stek til gjennomvarmt. Skyv grønnsakene og risen ut til siden på stekepanna og hell eggene i midten
Servert med ris så smakte dette veldig godt. DET ER LITT AV EN OPPTAKT TIL EN OPERAKVELD, ELLER KANSKJE JEG SKAL HOLDE MEG I TERMINOLOGIEN OG SI OVERTYRE
Kjøtt, ris og grønnsaker i samme form, enklere blir det ikke. Ha ris i en ildfast form. Skjær vårløk i ringer, paprika i biter og bland dette inn i risen sammen med ertene
Kok risen som anvist på pakken. Skru av varmen og rør inn risen. 2 dl basmatiris. 1/2 rød chili, kappet i tynne skiver. 2 dl basmatiris. 1/2 rød chili, kappet i tynne skiver
slik koker du perfekt ris. I stekepannen har du nå i vinen og lar det koke i to minutter. Server med ris og paprika chop suey og du har et deilig måltid som er veldig enkelt å lage