Hvordankoker du egentlig krabba. Det er ingen kunst, men mange koker den lenger enn de trenger. Det er viktig at vannet er fosskokende når du legger krabben oppi
La alt koke i 1-2 minutter. Krabbe er vel ikke noe indisk vil du si, men jovisst er det tilfelle. India er et stort land med store variasjon i språk, kultur, tradisjoner og spisevaner
Sil av vannet, ta vare på litt av kokevannet. Sett kjelen tilbake på svak varme og bland inn pastaen, som ikke må være helt ferdig kokt, da den koker videre i sausen
Ser for deg knusing av krabbeklør, kampen om å få levende, krypende skalldyr ned i kokende vann eller kanskje en tur ut i sterk kuling for å dra inn dagens fangst
I vår familie er vi utrolig flinke til å stelle i stand familieselskaper, og siden vi har fått en del krabber nå i hummerfisket, var søndag intet untak
Sushi er Japans nasjonalrett. Retten har blitt veldig populær i Norge de siste årene. Det finnes flere forskjellige typer sushi, maki, nigiri og sashimi
Tilsett mais, hvitløk, Bayou blast krydderblanding, salt og cayennepulver og la dette koke opp. Ha alle ingredienser i en kasserolle og la alt koke opp
Hvordan man lager Paella kan variere akkurat like mye som når vi lager lapskaus eller betasuppe. På slutten av koketiden tar man renset og finhakket gurkemeie/tørket gurkemeie i