Ha oppi potetene, kikertene, ertene og de hermetiske tomatene i kjelen. 1 boks (400 g) hermetiske tomater. 1 boks (400 g) kikerter. 1 pakke gogreen erter, eller tilsvarende mengde frosne. La curryen småkoke 5 til 10 minutter før servering
Skru ned til middels – lav temperatur og la kjøttsausen småkoke uten lokk mens du lager potetmosen. Dryss over litt persille før servering og server gjerne med litt kokte erter
Rømme, snøfrisk og solbærsaft tilsettes kjelen som får koke under lokk på svak varme i ca. Fem minutter før servering legges de hermetiske ertene i kjelen
Kokes til potetene er møre. 1 boks hermetiske tomater. 1 dl erter. Det er ikke hver dag at det blir "ordentlig" middag siden vi er mye frem og tilbake i huset
Legg reker, fiskepudding, lob nobs, hvit asparges, erter, mais og gulrøtter lagvis i formen. Kabaret var klassisk selskapsmat på 50-60 tallet, men den dukker stadig opp igjen
Start med å koke pastaen i en kjele rikelig med lettsaltet vann. Her har jeg lagd en oppskrift hvor jeg blander sammen kokte og avkjølte pastaskruer, en smakfull og kremet saus av kikerter, samt noen av de grønnsakene jeg hadde i kjøleskapet
Hvis du vil ha en enda tykkere konsistens på kormaen, koker du retten en liten stund til. Ha i de hermetiske tomatene, og vann, ingefær, chili, cashewnøtter og salt
La retten koke litt til. Ha i hakkede hermetiske tomater, og ertene. Dagens oppskrift er på Vegetarcurry, og den har kikerter og søtpotet som hovedingredienser
2 kopper erter,fryste. Tilsett poteter og tomater, kok opp-reduser deretter varmem og la det småkoke i cirka 25 minutter, til potetene er møre. 2 kopper erter