Dette er supergodt, billig og det eneste som tar tid, er å koke potetene. Noras italienske potetsalat 500 g kokte og avkjølte poteter, amandine (må ikke være helt kalde, helst lunkne) 3 ss kaldpresset olivenolje hakket persille hakket gressløk 1/2 rødløk i tynne skiver hakket purreløk i tynne skiver salt pepper 1 ss revet parmesan Kutt potetene i passe store terninger og ha i en bolle
Hvor store du vil ha de avhenger av hvordan du liker det. Kok gjerne i to omganger fordi gnocchiene skal helst ikke røre hverandre slik at de ikke klister seg i kokeprossesen
Du kan stort sett bruke alle typer potet, jeg brukte amandinepoteter. Svin indrefilet med ovnsbakt paprika og fennikel, saltbakte poteter og jordskokkpure
Det som skulle være nok potetsalat til 4 stk, klarte 2 personer (Einar og jeg) å fortære på kort tid. 12 små poteter (jeg brukte amandinepoteter). 12 små poteter (jeg brukte amandinepoteter)
Vel, hvordan ble så resultatet. Når løken har nådd den rette gyllenbrune fargen tømmer du først noen desiliter vann på slik at løken koker inn sammen med steikerestene i gryten
Varm opp sjyen sammen med kremfløten, ikke la det koke. Til den fyldige sausen og det mektige kjøttet var det en glede å drikke denne kraftige men samtidige syrlige og pent balanserte vinen