For å lage glasuren, blander du alle ingrediensenei en kjele. Om du ønsker en enda mektigerekake med enda mer Troika effekt, kan du kjevle et marsipanlokk å legge over sjokoladekremen før du har på glasuren
Kaken skal være helt sprø utvending men myk som kreminnvendig. Legg på kremblandingen over marengsen. Piskeggehviter, salt og litt av sukkeret til myk marengs, tilsett deretter alt sukkeret og pisktil det er stivt
Jeg har prøvd å forklare så godt jeg kan slik at dere kan lage denne hjemme selv. ) Hell sjokoladen ifløtebalndingen og rør til du har fått en jevn sjokolademasse uten klumper
For å lage toast kakelaget jeg kakeni to brødformer for å få skivefasongen. Den er enkel og lage, og smaker ikke som en toast selv om den ser helt ut som en
Svart marsipan brukte jeg til å skjære ut tynne hårstrå og lage munnen. Da barna var små, synes jeg det var gøy å ha en ny kake som overraskelse, men etter hvert er det hyggelig å lage det bursdagsbarnet ønsker
Se er eget innlegg om hvordanlage roser. Dette skal fordeles på de to lagene så legg ca halvparten på bunnen, og legg på neste lag og smør igjen syltetøy over før kremen
For å lage toast kakelaget jeg kakeni to brødformer for å få skivefasongen. Den er enkel og lage, og smaker ikke som en toast selv om den ser helt ut som en
) Og nå har jeg tenkt en stund på hvordan jeg kan lage en lavkarbo versjon av denne kaken, og endelig kommet frem til en oppskrift som smaker ganske så likt som den originale
Hvordanlager man blodet tenker du vel da. Da skal vilage en superenkel sjokoladekrem. Så er det mulighet å lagekakerivanlige runde former og kanskje en dyp skål